Om mig

Siden juni 2012 hvor jeg blev uddannet til Zoneterapeut har jeg drevet Stenhøjsminde Zoneterapi klinik, som ligger i Gørding, i landlige omgivelser med højt til loftet.

Lone Nohns Bay

Jeg har altid gerne villet arbejde med mennesker og hjælpe andre, hvilket jeg sætter en stor ære i.

I 1998 tog jeg et, for mig stort skridt, hvor jeg tog uddannelsen som Social- og Sundhedshjælper.

Jeg arbejdede inden for hjemmeplejen i 4 år da jeg besluttede mig for at læse videre til Social -og Sundhedsassistent.

Jeg er RAB registreret Zoneterapeut i FDZ, hvilket sikrer dig en faglig kompetent behandling. Derudover har du mulighed for at få tilskud ved Sygeforsikring Danmark og via din sundhedsforsikring.

Lone Nohns Bay
Jeg arbejdede som dette i en periode, men da det hele efterhånden gik mere op i tid og dokumentation og jeg ikke følte at jeg slog til og kunne give den enkelte det der var brug for, nemlig omsorg og nærvær, besluttede jeg mig for at uddanne mig til zoneterapeut og arbejde med dette som selvstændig.

I 2012 Blev jeg færdig som Zoneterapeut, og har siden drevet min egen klinik på Hejrskovvej 24 i Gørding/ Holsted, først i privaten og er nu rykket i nye dejlige lokaler på samme adresse.

Jeg har nu mulighed for give hver enkelt den tid og den omsorg og opmærksomhed som vi alle har brug for. Jeg sætter en meget stor ære i at behandle hver enkelt individuelt, da vi alle er forskellige individer.

Det er altid en stor fornøjelse at se den enkelte have glæde og gavn af en Zoneterapibehandling. Mit motto er. Vil du have kroppen i balance så giv Zoneterapi en chance.

Kroppen fungerer som en bil, hvis der ikke er brændstof og olie på, ja så blinker lamperne og så kører vi på værksted med den. Det samme bør du gøre for dig selv og din krop, kroppen viser tegn på ubalancer på mange måder.

Det kan f.eks. være træthed, tristhed, energi forladt, smerter i bevægeapparatet, hovedpine, forstoppelse og meget mere. Dette er tydelige tegn på at du for længst skulle have haft din krop på værksted/ Zoneterapi.

Jo før du lytter til din krop jo hurtigere vil den komme sig. Så gør noget godt for dig selv, få nu bestilt den tid til Zoneterapi eller en af de andre behandlinger jeg tilbyder.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Kunderne siger

“Min krop brugte lang tid på at komme sig efter fødsel af min datter. Mit hormonsystem ville ganske enkelt ikke genfinde sin naturlige balance, og trods min skepsis, så blev dette problem allerede løst efter første besøg hos Lone. Oveni den positive effekt med mit hormonsystem, så fik mit humør og energiniveau sig også et gevaldigt løft, og i dag kommer jeg mindst en gang om måneden og helst hver anden uge, blot for at forkæle mig selv og jeg går altid derfra i godt humør.

Jeg kan på det varmeste anbefale alle at prøve zoneterapi hos Lone”

Janni Rahbæk, Brørup

Kontakt mig

Ring

29 46 32 40

Email

lone@stenhojsminde-zoneterapi.dk

Adresse

Hejrskovvej 24, 6690 Gørding

Åbent

Mandag: 7.30 – 16.30
Tirsdag: 15.30 – 20.00
Onsdag: 15.30 – 20.00
Torsdag: 15.30 – 20.00
Fredag: 7.30 – 15.00

Telefontid

Mandag og fredag: 7.00 – 7.30
Tirs- ons-, torsdag: 15.00 – 15.30